office

SOESTHETIC GROUP

ERGONOMIC SPACE
SOESTHETIC GROUP Office by SOESTHETIC GROUP - General View
YEAR: 2011
LOCATION: KYIV, UKRAINE
SIZE: 60 M2
DESIGN TEAM: VICTORIA OSKILKO, NATALIA SHCHYRA
AWARDS:
— 2012 INTERNATIONAL PROPERTY AWARDS, UK. HIGHLY COMMENDED
— 2012 INTERNATIONAL CONTEST INTERYEAR, UKRAINE. THIRD PRIZE IN BEST PUBLIC INTERIORS
— 2011 INTERIOR OF THE YEAR, UKRAINE. SECOND PRIZE IN ADMINISTRATIVE AND PUBLIC INTERIORS FOR
SOESTHETIC GROUP Office by SOESTHETIC GROUP - Exterior View
WE MANAGED TO CREATE AN ERGONOMIC SPACE AND MODERN COMFORTABLE ATMOSPHERE FOR 20 DAYS AND WITH MINIMUM BUDGET.

THIS LIGHT ROOM CAN BE EASILY TRANSFORMED THROUGH CHANGING ART OBJECTS AND ACCESSORIES. THE STUDIO HAS A SEPARATE ENTRANCE AND A SPACIOUS YARD THAT ALLOWS TO WORK OUTSIDE IN SUMMER OR PLAY BADMINTON IN SPARE TIME.

GLASS PARTITION SERVES AS TABLET FOR IDEAS AND SKETCHES DIVIDES A ROOM IN RECEPTION ZONE AND WORKING AREA. THE HEART OF OFFICE IS THE THREE-METER LENGHT TABLE FOR TEAM WORK. ITS MASSIVE SUPPORTS ARE BOTH CASES FOR COMPUTER EQUIPMENT AND PERSONAL STORAGES FOR EMPLOYEES. SUCH ARRANGEMENT OF WORKPLACE ADVANCES COMMUNICATION AND MAKES THE USE OF SMALL SPACE MORE EFFECTIVE.

PLACES FOR WORK AND INFORMAL COMMUNICATION ARE ARRANGED ALONG THE WINDOWS.
SOESTHETIC GROUP Office by SOESTHETIC GROUP - Working Area Overview
SOESTHETIC GROUP Office by SOESTHETIC GROUP - Overview
SOESTHETIC GROUP Office by SOESTHETIC GROUP - Meeting Room
SOESTHETIC GROUP Office by SOESTHETIC GROUP - Meeting Room View
SOESTHETIC GROUP Office by SOESTHETIC GROUP - Awards View